Gratis advies? Whatsapp met Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw  Whatsapp ons op 06-34 93 13 69 tussen 08:00 en 22:00u of bel 0342-70 11 77

Verwarming

’s Avonds wordt het meestal toch wat kil en frisser. Een goede verwarming zorgt voor veel comfort! Ziet u zich al zitten bij het vuur, gezellig met vrienden of familie en een goed glas wijn? Of kiest u voor gemak en gaat u voor een heater? De mogelijkheden in het kort.

Houtkachel
Een houtkachel is een must-have door hen, die gaan voor sfeer & warmte! Het heeft iets romantisch: buiten, vuur, warmte, gezelligheid. Bij Buitenpracht kunt u terecht voor mooie houtkachels op maat tegen scherpe prijzen. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Openhaard op maat
Een openhaard op maat – zeker ook qua zicht een prachtige aanvulling op uw buitenverblijf! Een openhaard geeft uw ruimte een sfeervolle, gezellige uitstraling. We maken ‘m helemaal op maat, zodat de haard perfect aansluit en 100% past. Vindt u stoken met hout niet ideaal, dan kunt u kiezen voor een gasaansluiting.

Elektrische of gasheaters
Heaters zijn er in vele vormen: ze zijn leverbaar als wandmodel, hanglamp of vrijstaande heater. Buitenpracht adviseert u graag over een passend model én een goede plek. Het voordeel van een heater is de directe warmte. Hout moet eerst vlam vatten, maar een heater geeft direct de volledige warmtecapaciteit. Elektrische heaters zijn voordelig verkrijgbaar, maar hebben meestal wat minder vermogen. Gasheaters zijn wat duurder maar qua capaciteit meer mans. Er is voor elk wat wils!

Waarom Buitenpracht Houtbouw ?

 • Deskundig advies
 • Uniek 3D ontwerp
 • Sterk in maatwerk
 • Snelle levering mogelijk
 • Oog voor detail
 • Uitsluitend kwaliteitshout

Contact

Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw
Kallenbroekerweg 3
3771 DA Barneveld
Tel (0342) 70 11 77
Mob 06- 34 93 13 69
info@buitenpracht-houtbouw.nl

 

Gratis adviesgesprek

 1. Naam(*)
  Vul uw naam in
 2. Telefoonnummer(*)
  Vul uw telefoonnummer in

Vacature

Werken bij Buitenpracht?
Gewoon doen!

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

VACATURE ERVAREN- EN LEERLING TIMMERMAN