Gratis advies? Whatsapp met Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw  Whatsapp ons op 06-34 93 13 69 tussen 08:00 en 22:00u of bel 0342-70 11 77

Vloeren

De vloer is beeldbepalend voor welke ruimte ook. Dat geldt niet minder voor buitenverblijven. We zorgen altijd voor een passende ondergrond in de vorm van een stabiel zandbed, beton en/of cement. Uit welke vloeren kunt u kiezen? En wat zijn de voor- en nadelen?

Houten vloer
Een houten vloer is sfeervol en landelijk. Het is dan ook het type vloer, dat oorspronkelijk voor veranda’s gebruikt werd! Door het gebruik van hout als natuurlijk materiaal, sluit de vloer perfect aan bij buitenleven. Uiteraard kunt u zelf de exacte kleur bepalen. Het materiaal is wel gevoelig(er) voor weersinvloeden, denk bijv. aan verkleuren, en vraagt wat meer onderhoud dan tegels. Aan de andere kant is hout wel goed te behandelen door middel van verf, olie of beits. Na een goede behandeling lijkt de houten vloer weer nieuw.

Voor een open ruimte is een houten vloer minder geschikt. Is de vloer bestemd voor een gesloten ruimte, dan vergroten we de levensduur door isolatie, een vorstrand en/of vloerverwarming. Het hout kunnen we in elke kleur leveren die u wenst!

Tegelvloer
Meestal wordt er gekozen voor een tegelvloer. Afhankelijk van de gewenste stijl kunt u kiezen voor sierbestrating met romantische getrommelde steentjes of juist grote, strakke tegels. Of iets daar tussenin. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door te werken met verrassende combinaties van kleur, legverband en/of steensoort wordt de vloer uniek en letterlijk op maat gemaakt.

Waarom Buitenpracht Houtbouw ?

 • Deskundig advies
 • Uniek 3D ontwerp
 • Sterk in maatwerk
 • Snelle levering mogelijk
 • Oog voor detail
 • Uitsluitend kwaliteitshout

Contact

Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw
Kallenbroekerweg 3
3771 DA Barneveld
Tel (0342) 70 11 77
Mob 06- 34 93 13 69
info@buitenpracht-houtbouw.nl

 

Gratis adviesgesprek

 1. Naam(*)
  Vul uw naam in
 2. Telefoonnummer(*)
  Vul uw telefoonnummer in

Vacature

Werken bij Buitenpracht?
Gewoon doen!

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

VACATURE ERVAREN- EN LEERLING TIMMERMAN