Gratis advies? Whatsapp met Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw  Whatsapp ons op 06-34 93 13 69 tussen 08:00 en 22:00u of bel 0342-70 11 77

Wanden

Laat u een veranda of tuinkamer bouwen, denk dan goed na over passende wanden. Wilt u een natuurlijke, landelijke uitstraling, dan kiest u wellicht voor hout. Gaat u voor veel licht en veel zicht op de tuin en/of een modern karakter, dan is een glazen wand een goede keuze.
Houten wanden
Buitenpracht houdt van stoer, landelijk, stijlvol. Met houten wanden van duurzame kwaliteit (eiken, douglas, lariks) creëren we een natuurlijke basis, waarmee je alle kanten op kunt. Desgewenst behandelen we het hout vooraf in onze werkplaats om de levensduur te vergroten. En natuurlijk om u werk te besparen... Door de balken en planken te oliën of beitsen wordt het hout goed beschermd tegen weersinvloeden, ongedierte e.d.

Omdat hout aangetast kan worden door optrekkend vocht, maken we liefst gebruik van betonbanden en betonnen sokkels. Uiteraard kunnen we het onderste deel van de wanden ook metselen of stucen. Naast duurzaam, zijn zulke plintafwerkingen ook mooi en zorgen ze voor een landelijke uitstraling.

Glazen wanden
Vindt u veel licht en zicht belangrijk? Dan zijn één of meer glazen wanden een perfecte oplossing. U zit uit de wind maar geniet optimaal van het buitenleven. U kunt zowel voor een vaste als schuifpui kiezen. Een vaste glaspui wordt naar wens gemonteerd in een kozijn van hardhout. U kiest uiteraard de grootte en op welke hoogte de glazen wand gemonteerd moet worden. Een gemetselde of gestucte borstwering? Alles is mogelijk.

Naast een vaste, kunt u ook kiezen voor een glazen schuifpui. Door schuifbare panelen kunt u zelf een (gedeeltelijke) wand creëren. Is het warm genoeg en weinig wind, dan schuift u de glazen panelen heel eenvoudig weg.

Waarom Buitenpracht Houtbouw ?

 • Deskundig advies
 • Uniek 3D ontwerp
 • Sterk in maatwerk
 • Snelle levering mogelijk
 • Oog voor detail
 • Uitsluitend kwaliteitshout

Contact

Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw
Kallenbroekerweg 3
3771 DA Barneveld
Tel (0342) 70 11 77
Mob 06- 34 93 13 69
info@buitenpracht-houtbouw.nl

 

Gratis adviesgesprek

 1. Naam(*)
  Vul uw naam in
 2. Telefoonnummer(*)
  Vul uw telefoonnummer in

Vacature

Werken bij Buitenpracht?
Gewoon doen!

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

VACATURE ERVAREN- EN LEERLING TIMMERMAN